Κωνσταντίνος Μπάρκας
Βουλευτής Ν.Πρέβεζας

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ

04|12|2017
Ο Κώστας Μπάρκας στην ΕΡΤ.

«Το καλοκαίρι του 2018 θα βγούμε οριστικά από τα μνημόνια» δήλωσε ο βουλευτής Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας, σήμερα (4/12) στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ.

Παράλληλα, ο Κώστας Μπάρκας  διευκρίνισε «Αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, στα οποία την εισήγαγαν κάποιοι, που επιτέθηκαν  στα λαϊκά και φτωχά κοινωνικά στρώματα και τώρα έρχονται να κουνήσουν το δάχτυλο σε εμάς», απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης: Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (Ν.Δ.) και Θάνο Μωραΐτη (ΔΗ.ΣΥ.).

Με αφορμή το κείμενο της τεχνικής συμφωνίας στο οποίο κατέληξαν κυβέρνηση και θεσμοί, και το οποίο αναμένεται να εγκρίνει το σημερινό Eurogroup, o Κώστας Μπάρκας τόνισε « Όλο το πολιτικό σύστημα οφείλει να δει πώς η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία θα προχωρήσουν στην ΄΄επόμενη μέρα΄΄ και συμπλήρωσε «Καταρρέει το αφήγημα της Ν.Δ. ότι θα ΄΄κολλήσει΄΄ η διαπραγμάτευση και θα ΄΄πέσει΄΄ η κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στην προστασία της πρώτης κατοικίας, ο Κώστας Μπάρκας υπογράμμισε "Η πρώτη κατοικία προστατεύεται, απολύτως, ιδίως των λαϊκών στρωμάτων που έχουν πληγεί από την κρίση» και πρόσθεσε «Εδώ πρέπει να κάνουμε έναν διαχωρισμό ανάμεσα στους στρατηγικούς κακοπληρωτές: έχουν πάρει ΄΄θαλασσοδάνεια΄΄ εκατομμυρίων για κότερα, εφημερίδες, αγορά σπιτιών και διαφόρων άλλων πραγμάτων, και σ' αυτούς που έχουν πάρει δάνεια για πρώτη κατοικία, οι οποίοι προστατεύονται".

Δείτε εδώ:ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ


11 Δεκέμβριος 2017
Ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των ηλεκτροδοτούμενων Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) της Ηπείρου έθεσαν...

08 Δεκέμβριος 2017
Στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας και της συμμετοχής της Βουλής των Ελλήνων σε διεθνείς οργανισμούς,...

06 Δεκέμβριος 2017
Στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης,...

29 Νοέμβριος 2017
Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, και η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα...

28 Νοέμβριος 2017
«Η Ν.Δ. είναι κατηγορούμενη και όχι κατήγορος σε θέματα διαφθοράς» τόνισε ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας...

22 Νοέμβριος 2017
Στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας και της συμμετοχής της Βουλής των Ελλήνων σε διεθνείς οργανισμούς,...

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ