Κωνσταντίνος Μπάρκας
Βουλευτής Ν.Πρέβεζας

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

04|04|2018
Κώστας Μπάρκας «Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι έχουν μειωθεί τα ποσοστά εγκληματικότητας στην χώρα μας».

«Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι έχουν μειωθεί τα ποσοστά εγκληματικότητας στην χώρα μας» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ν. Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.  Παράλληλα, πρόσθεσε «Δεν λέω ότι έχουμε λύσει συνολικά το πρόβλημα. Όμως, έχουν γίνει αρκετά βήματα. Για παράδειγμα, αυτή η κυβέρνηση αναβάθμισε τη Σχολή Αστυφυλάκων, επαναφέροντάς τη στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Αναφορικά με την υπόθεση της  κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές, ο Κώστας Μπάρκας υπογράμμισε « Η ελληνική κυβέρνηση παλεύει να τελειώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Έχει καλέσει, μεταξύ άλλων, τον κ. Ερντογάν να προχωρήσει σε μια πράξη καλής θέλησης για να τελειώσει αυτή η υπόθεση».

Αναφορικά με τη γνωμοδότηση του Κ.Α.Σ. σε σχέση με αίτημα κινηματογράφησης στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου, ο Κώστας Μπάρκας τόνισε « Η χώρα μας έχει μεγάλο αρχαιολογικό πλούτο και πρέπει, με προσοχή, κατά προσωπική μου άποψη, να παραχωρούμε τους  εν λόγω χώρους. Επομένως, η αλλαγή της απόφασης του Κ.Α.Σ. ήταν πιστεύω μια θετική κίνηση».

 

Δείτε εδώ: