Κωνσταντίνος Μπάρκας
Βουλευτής Ν.Πρέβεζας

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

16|03|2018
Κώστας Μπάρκας «Η κυβέρνηση δεν έχει φιλικές σχέσεις με κανέναν επιχειρηματία»

 «Η κυβέρνηση δεν έχει φιλικές σχέσεις με κανέναν επιχειρηματία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα,  ο Κώστας Μπάρκας επισήμανε «Ο κ. Σαββίδης  δημιουργήθηκε επιχειρηματικά το χρονικό διάστημα που κυβερνούσε η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ»,  απαντώντας στην προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης και εντυπώσεων από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με τη χθεσινή δημοσκόπηση του καναλιού, ο Κώστας Μπάρκας υπογράμμισε «Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων τα τελευταία χρόνια σε αρκετές περιπτώσεις έχουν πέσει έξω, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμια κλίμακα» και σχολίασε δύο στοιχεία της:  τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και τη συσπείρωση των κομμάτων.

«Οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι είναι ένας κόσμος που είναι εν αναμονή και δείχνει να περιμένει τι ακριβώς θα συμβεί. Είναι οι ψηφοφόροι στους οποίους στοχεύουν τα δύο κόμματα εξουσίας» είπε ο Κώστας Μπάρκας.

«Η Ν.Δ. δείχνει να έχει πιάσει ταβάνι αναφορικά με το ποσοστό συσπείρωσής της. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ χαμηλή συσπείρωση» τόνισε  ο βουλευτής Πρεβέζης και πρόσθεσε «Ο κόσμος από τη δεξαμενή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, όμως,  κυρίως, στρέφεται προς τα Αριστερά.

 

Δείτε εδώ: